رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

ادعای جنجالی ترامپ درباره برنامه هسته‌ای ایران

ادعای جنجالی ترامپ درباره برنامه هسته‌ای ایران رئیس‌جمهور ایالات متحده بار دیگر در اظهاراتی بی‌اساس مدعی شد که جمهوری اسلامی ایران تنها ۲ ماه تا دستیابی به سلاح هسته‌ای فاصله داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 06
کد خبر: ۲۸۵۷۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده بار دیگر ادعای بی‌اساس خود مبنی بر تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای را تکرار کرد و گفت: «ایران ظرف ۲ ماه به سلاح هسته‌ای دست پیدا می‌کرد.» 

این اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا در حالی بیان می‌شود که پیش از حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران، نهادهای اطلاعاتی ایالات متحده هیچ نشانه‌ای از تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای مشاهده نکرده بودند.

ترامپ همچنین اعلام کرد که نمایندگان ایالات متحده امروز (چهارشنبه) با مقامات روسیه دیدار خواهند داشت. ترامپ این را در حالی بیان کرد که «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه ترامپ ساعاتی پیش وارد مسکو شد.

در خصوص جنگ اوکراین، رئیس‌جمهور آمریکا گفت: «این یکی چیزی است که بیش از همه روی آن کار می‌کنیم. بقیه را ظرف چند روز متوقف کردم.» ترامپ تا روز جمعه به مسکو فرصت داده تا به توافق با اوکراین و پایان جنگ راضی شود، و یا برای تبعات آن – یعنی تحریم‌های اقتصادی آمریکا – آماده شود.

او همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا از اشغال کامل غزه توسط رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند، گفت: «این بستگی به تصمیم اسرائیل دارد.» او در عین حال از اظهار نظر مستقیم در مخالفت با چنین اقدامی خودداری کرد.

ترامپ در بخش دیگری از اظهاراتش به «جی دی ونس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا اشاره کرد و گفت: «جی‌دی ونس محتمل‌ترین جانشین من است. اما هنوز برای صحبت در این‌باره زود است.»/ایسنا

کلمات کلیدی: ترامپ
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار